_

غذایی

_

استفاده از محصولات و فیلترهای تستوری در صنایع غذایی و آگروشیمی در زمینه‌های زیر موفقیت خود را به جهانیان ثابت کرده است.

 

  • تصفیه روغن‌های حیوانی و گیاهی
  • تولید روغن برای سوخت‌های زیستی ( مثل روغن پالم )
  • فرآیند خشک کردن پاستا و بیسکوییت
  • گلوتن و نشاسته
  • اسیدهای غذایی ( اسید تارتاریک ): فیلتراسیون تقطیر
  • شکر: فیلترینگ/ تسفیه آب شکر
  • پرورش و ذبح: شستشوی پساب لجن

 

  • فیلتربگ
  • فیلترپرس
  • بلت فیلتر
  • پارچه فیلتر
  • کیج و ونتوری
تستوری در صنایع غذایی
تستوری در صنایع غذایی